Hanging Walkway Connects Two Offices In Design By Polish Architects

Thanks for bored panda for once again made post about this beautiful architecture for all of us to enjoy

The isolation from nature, sunlight and fresh air that many of us experience in offices can make working in them depressing and tiring. Zalewski Architecture, a Polish architecture firm, has created a quirky concept that aims to solve all of this – a narrow, winding outdoor walkway that connects offices, allowing workers to go for a walk on its green, grassy surface.

The design is suspended over a courtyard, meaning that it is supported on all sides. The narrow walkway creates a fun, winding grassy path but also serves another purpose – at only 80cm (31in), it minimizes the amount of sunlight that the walkway blocks from the courtyard below. The reflective underside also helps blur the walkway’s lines for viewers looking up at it from below.

The concept may be difficult to implement due to building permits, but office workers around the world probably appreciate the thought!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s